Renate Maathuis

Met 28 jaar aan levenservaring woon ik samen met mijn moeder in Tubbergen. Sinds kort geen happy single meer, maar happy verliefd!

Stiekem droom ik van een tiny house ergens op een geweldige plek in de natuur. Het liefst natuurlijk in Twente. Daar wonen al mijn vrienden en familie met wie ik graag afspreek.

Ik kan intens genieten van chocolade, bloemenvelden, gezelligheid om me heen en nog veel meer dingen die het leven zo mooi maken. Zoals de liefde!

CONTACT ME
Linda Maathuis

Samen met Marc en ons dochtertje Jasmijn woon ik in het dorp Tubbergen in het mooie Twente. Oog voor detail, rustig, perfectionistisch. Ik maak de wereld om mij heen graag een stukje mooier. Vormen, kleuren, sfeer en composities zijn elementen waar ik mij oneindig mee kan vermaken.

Maar natuurlijk zijn het bij een bruiloft vooral de emoties die een hoofdrol spelen en iedere bruiloft juist zo uniek maken. Ik let graag op deze kleine momentjes tussen het bruidspaar en de gasten. Een verhaal in beelden waar de liefde vanaf spat. Dat geeft mij onwijs veel voldoening.

LINDA OP INSTAGRAM